(placeholder)

Kontakta oss
0%
(placeholder)
(placeholder)

Anmälningsvillkor &

viktig information

om våra arrangemang


Priser är angivna inkl. moms.


Vi följer konsumentverkets, SNWK's & SKK's riktlinjer.


Från att du fått bekräftelse från oss om plats på en kurs/prov/tävling har du 14 dagars ångerrätt och denna ska då meddelas via mejl.


För anmälningar som sker mindre än 14 dagar innan kurs/prov/tävling gäller ej ångerrätten.


Strikt ägaransvar gäller, det är hundägarens eget ansvar att ha gällande försäkring för händelser där hunden är inblandad. Hundia Gävle frånsäger sig allt ansvar.


Du som deltar i våra aktiviteter förbinder dig att följa våra trivselregler.


Minst tre deltagare krävs för att kursen ska starta.


Aktiviteter hos oss:

Vi håller kurser bland annat kurser och träningar i Nose Work, personspår, blodspår och vardagsaktivering. Vi anordnar också doftprov och inofficiella tävlingar i Nose Work.

-------

Öppna träningar i Nose Work:

Då och då anordnar vi öppna träningar i Nose Work.

Generellt får vem som helst delta, det enda "kravet" är att hunden kan eukalyptusdoften (ni behöver inte ha gjort doftprov, men hunden ska veta vad den letar efter).

Information om dessa träningar annonseras på vår Facebooksida och Instagram.

-------

Trivselregler:

- Det är endast tillåtet att använda ordentlig sele eller fast halsband på hela vårt område på våra träningar och kurser. Halsband med strypfunktion, nosgrimmor och så kallade ”gå fint”-selar vars funktion är att dra åt är inte tillåtna. Detta innefattar även hel- och halvstryp då det inte är ett fast halsband oavsett hur det kopplas.

- Släpp inte fram din hund till någon annan hund utan att ni ägare är överens om detta. Alla hundar ska ha möjlighet att känna sig trygga på våra arrangemang och vi respekterar därför om någon inte vill hälsa oavsett anledning. Håll avstånd till övriga hundar både när ni förflyttar er och när ni sitter ner och väntar och tänk på att hålla hunden i koppel (eller exempelvis canvasbur om hunden föredrar ett krypin).

- Låt inte hundarna umgås/leka med andra hundar under träningen då detta kan störa de andra hundarna.

- Vi korrigerar/bestraffar inte hundarna, varken verbalt med hårda ord eller fysiskt med exempelvis vattenspruta.

- Löptikar är välkomna att delta, tänk dock på att använda tikskydd under hela träningen samt när ni går upp och ner för trappan.