Aktuellt

Nose Work grund.

-FULLSATT-

Anmälan är nu öppen till en endagskurs i Nose Work.

Här får du och din hund en introduktion i den roliga aktiviteten och sporten Nose Work.

Vi kommer bygga upp hundarnas sökintresse samt lära dem att söka efter eukalyptushydrolat och ge er grunden för att aktivera er med Nose Work hemma och på promenader.

Lördag 18 april kl. 12:00-15:00

4 platser

600 kr

Mer information och anmälan

Hemkörning erbjudes.

Specialerbjudande under rådande omständigheter med Covid-19! Erbjudandet gäller under april 2020 (ej helger och röda dagar).

Tillhör du en riskgrupp eller har svårt av andra anledningar att ta dig till vår butik för att handla mat till din pälskling?

Nu kan du få mat och/eller godis hemkört utan extra kostnad om du handlar minst en hel kartong mat (10-12 kg) eller godis för minst 300 kr till adresser inom 10 km avstånd från vår butik på Utjordsvägen 10, 802 91 Gävle. På beställningar som är mindre än en hel kartong eller till en adress som ligger mellan 11 och 16 km från vår butik tar vi ut en avgift på 29 kr/utkörning.

Utkörning sker dagtid på vardagar. Vi kan inte ta hänsyn till specifika önskemål om tid, men meddelar innan leverans sker.

För att slippa direktkontakt sker betalning i förskott via Swish och leveransen ställs av utanför din dörr. Har du inte Swish kan annan betallösning ordnas.

Kontakta oss via formuläret.

Mer information och beställning
(placeholder)