Beteendekonsultation

För dig som upplever problem med din hund i vardagen.


Vill du boka en beteendekonsultation? Första kontakt sker genom att du fyller i formuläret här på sidan.

Vi erbjuder både enklare konsultationer via mail/telefon och mer omfattande konsultationer med fysiska träffar. I alla paket ingår det skriftliga råd och träningstips.


Villkor:

- Du får en bekräftelse på din förfrågan via mail inom en vecka med förslag på upplägg och pris. Vid. ledighet/röda dagar kan svarstiden vara längre. Ditt svar på bekräftelsen blir din beställning. Kontrollera skräpposten om du inte fått svar.

- Från att du har gjort beställningen har du 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Detta ska då meddelas skriftligen via mail.

- Betalning ska vara oss tillhanda innan konsultationen påbörjas.

- Vid utebliven betalning kan betalningsärendet lämnas över till inkasso.

- Vid påbörjad konsultation gäller inte ångerrätten och erlagd betalning återbetalas ej.

- En vanlig orsak till problembeteenden är smärta eller sjukdom. På grund av detta kan du bli ombedd att undersöka din hund hos veterinär/fysioterapeut/kiropraktor innan eller under en beteendekonsultation. Om du ombeds göra detta ska detta göras innan beteendekonsultationen påbörjas/fortgår. Väljer du att inte göra detta kan konsultationen avbrytas och ingen återbetalning ges.

- Vid eventuell tvist kommer vi rätta oss efter ARN:s rekommendation.


Exempelpriser

Två träffar inkl. utredning och träningstips: 1800 kr

Först en omfattande träff (cirka 1-1,5 timme) där vi ses, pratar igenom problemet och omständigheterna samt kollar på problemet när/om det uppstår.

Efter denna träff skriver vi ned vad vi har sett, lite grundläggande om vad problemet kan bero på samt träningsråd och mailar till dig.

Sedan (hur lång tid det ska gå emellan kommer vi överrens om) tar vi en uppföljningsträff (cirka 1 timme) där vi går igenom allt igen, ser hur det har gått med träningen och kollar om det behövs fler träffar. Därefter mailar vi en skriftlig sammanställning av träffen.

Under utredningen finns vi också givetvis tillgängliga via mail så att du kan höra av dig om det uppstår några funderingar.


Vill du sedan boka in fler träffar blir dessa förmodligen inte lika omfattande eftersom du redan har fått verktyg att jobba med och då kostar dessa efterföljande träffar 350 kr/st för cirka 1-1,5 timme.


Ett privatträningstillfälle: från 600 kr

Vi ses för ett träningstillfälle (cirka 1-1,5 timme) där du får tips på övningar du kan göra för att minska/komma till rätta med problembeteendet.


Rådgivning via mail/telefon: från 300 kr

Du får träningstips via mail/telefon.


Övrigt: kostnad efter överrenskommelse

Vi kommer gemensamt överrens om ett upplägg och priset för detta.
0%
Vänligen fyll i alla fält.